Udskiftning af døre og vinduer

Skal du have nye døre og vinduer i boligen?

Tømrer Nielsen foretager udskiftningen af døre og vinduer, og giver dig professionel rådgivning og sparring i processen. De rigtige beslutninger kan både forøge din boligs værdi betragteligt, give besparelser på energikontoen og være dig en kilde til daglig glæde.

Udskiftning af døre og vinduer i boligen kan være en bekostelig affære, men har til gengæld en enorm effekt på boligens værdi. Nye døre og vinduer kan være afgørende for, om du kan sælge din bolig og til hvilken pris. De sætter nemlig niveauet for husets helhedsindtryk – både set indefra og udefra.

 

Udefra har vinduer og døre stor indflydelse på, om huset opfattes som smukt og godt vedligeholdt. Indefra er vinduer og døre afgørende for lysindfaldet, som kan få boligen til at fremstå og opleves større, lysere og venligere. Og så kuldenedfaldet formindskes betragteligt og øger, dermed inde-komforten. Dagslyset har betydning for din indretning, såvel som dit humør.

 

Se også: Velux vinduer - udskiftning og montering

 

Fotos her på siden er før og efter udskiftning af vinduer:

Kunden ønskede ikke at skulle male vinduer og døre fremadrettet. Så det blev til en vedligeholdelsesfri løsning i plast fra vinduesfirmaet Hvidbjerg.