Vi tilbyder

Tømrer arbejde - Stort som småt

Tømrer Nielsen kan hjælpe dig med store som små opgaver, dette kan være lige fra en ny facade på dit hus, til en ny garage eller noget helt tredje. Kontakt os! Så skal vi gerne give et tilbud på din opgave.

Udskiftning af døre, vinduer og Velux ovenlysvinduer

Skal du have nye døre og vinduer i boligen? Tømrer Nielsen foretager udskiftningen af døre og vinduer, og giver dig professionel rådgivning og sparring i processen. De rigtige beslutninger kan både forøge din boligs værdi betragteligt, give besparelser på energikontoen og være dig en kilde til daglig glæde.

Udskiftning af døre og vinduer i boligen kan være en bekostelig affære, men har til gengæld en enorm effekt på boligens værdi. Nye døre og vinduer kan være afgørende for, om du kan sælge din bolig og til hvilken pris. De sætter nemlig niveauet for husets helhedsindtryk – både set indefra og udefra.

Udefra har vinduer og døre stor indflydelse på, om huset opfattes som smukt og godt vedligeholdt. Indefra er vinduer og døre afgørende for lysindfaldet, som kan få boligen til at fremstå og opleves større, lysere og venligere. Og så kuldenedfaldet formindskes betragteligt og øger, dermed inde-komforten. Dagslyset har betydning for din indretning, såvel som dit humør.

Velux Ovenlysvinduer

Jeg er dagslysrådgiver for Velux, og rådgiver dig i, hvordan du får det bedste lysindfald i boligen i forhold til solens placering på himlen i løbet af dagen, boligens beliggenhed, og rummenes funktion.

Tømrer Nielsen er desuden uddannet energivejleder og sørger for at tænke energioptimering ind i dit projekt. Energivenlige døre og vinduer gavner både klimaet og din privatøkonomi.

Kort sagt står Tømrer Nielsen for godt, solidt håndværk, og gennemtænkte løsninger, som skaber daglig glæde i mange år frem.

Energi-renovering

Det kan betale sig og lave energiforbedringer i et ældre hus, f.eks. hvis det er fra 1980 eller ældre, og det ikke er blevet efterisoleret. Dette kan have stor indvirkning på din varmeregning og dermed din pengepung.

Man sparer mest ved at energi-renovere ældre huse der ikke er grundigt efterisolerede, men nyere huse kan også sagtens spilde meget varme, da der kan være manglende isolering, punkterede ruder og ældre vinduer.

Overvejer i at få jeres bolig energi-renoveret, kan Tømrer Nielsen rådgive i forbindelse med:

  • Hvilken energi tilstand jeres hus er i.
  • Hvad er økonomien i renoveringsprojektet.
  • Hvad du bør overveje af forbedringer, og hvad kan det betyde for varmeforbruget.
  • Om du kan få tilskud til hjælp af renoveringsprojektet.
  • Hvilke love og regler der skal overholdes i forbindelse med renoveringen.
  • Hvordan projektet mest optimalt kan forløbe.
 

Husk at du ved hjælp af håndværker-fradraget, kan få fradrag til at udskifte døre og vinduer, isolering af gulv, ydervægge og tag. Fradraget i 2020 er 12.500 kr. pr. person i husstanden (regler og krav kan ses på SKATs hjemmeside).

Husk at det kan være muligt at få tilskud fra dit energiselskab til dit renoveringsprojekt.
Tømrer Nielsen kan rådgive dig, til den bedste løsning af jeres behov.

Renovering

Hvad er en renovering? – en renovering kan være mange ting, alt lige fra at montere et nyt køkken, til at lave en ny facade. Eller modernisering af din stue eller 1. sal.

En større renovering af din bolig, kan virke uoverskuelig, derfor kan du kontakte Tømrer Nielsen og jeg kan derved rådgive dig, om hvordan vi bedst kommer fra A til Z, med dit renoveringsprojekt.

Tømrer Nielsen kan rådgive dig i forbindelse med din renovering:

  • Hvordan ser økonomien ud for renoveringen.
  • Et konkret tilbud på hvad det vil koste at udføre.
  • Hvordan projektet vil forløbe.
  • Hvilke faldgruber, man skal være opmærksom på ved projektet.

 

Drømmer du om et nyt køkken? At få moderniseret din gamle stue? Eller noget helt tredje?

Så skal du være velkommen til at kontakte Tømrer Nielsen for et uforpligtende tilbud!