Hvem er Tømrer Nielsen

Lad os mødes og få en uforpligtende snak om jeres projekt – både stort som småt – ingen opgave er for lille!

Tømrer i Vejle

Spændende, individuelle tømrerløsninger, som passer til dine behov.

Det er ikke hver dag, at du finder en veluddannet tømrer, som både kan skrive energivejleder, dagslysvejleder, elektriker, forfatter og lydteknikker på CV'et. Men Niels-Jørn Nielsen, som står bag tømrerfirmaet Tømrer Nielsen, kan utroligt nok tillade sig det hele. Firmaet bygger på stolte familietraditioner, og virksomheden tilbyder stor ekspertise i alt fra vinduer og døre til interiørmontering og energirenovering.

Passion for træ helt tilbage fra barndommen.
Mine rødder er fynske, og siden jeg var dreng, har jeg haft træ tæt inde på livet. Min far specialproducerede nemlig skibsror og taljeblokke, som han eksporterede til hele verden. Han har lært mig, hvordan alt skal laves på millimetermål, og den perfektionisme er også omdrejningspunktet i mit firma, som jeg startede i Svendborg, men som i dag udfører opgaver i Vejle og omegn.

Jeg kan lidt af hvert

Da jeg også er uddannet elektriker, kan jeg også nemt trække kabler i forbindelse med flytning af en væg og opsætte lamper. Jeg kan også lave mindre opgaver med murerarbejde som småreparationer.
 
Desuden er jeg dagslysvejleder og rådgiver i hvordan man bedst udnytter dags- og aftenlyset i forhold til husets beliggenhed og solens vandring fra øst til vest.
 

Energioptimér din bolig og spar penge

Energirenovering er både godt for klimaet og pengepungen, og som energivejleder har jeg særlig forstand på, hvor det for jer er mest rentabelt at investere i energivenlige løsninger.