Anbefalinger

Det siger vores kunder om Tømrer Nielsen:

 
Herunder kan du læse vores seneste anbefalinger.
 
Er du en af vores tilfredse kunder, er du meget velkommen til at sende en anbefaling til “nielsjorn61@gmail.com”.
 
På forhånd mange tak!

"Tømrer Nielsen (Niels-Jørn) lavede et flot og professionelt arbejde i vores Hall/gang. Mange små-opgaver men absolut ikke nemme opgaver blev løst professionelt, omhyggeligt og seriøst. Gamle dørkarme blev forlænget, huller fyldt ud, fodlister fornyet og repareret. Vi kan kun give firmaet vores allerbedste anbefalinger."

D. 24. april 2019.

Søren & Signe Kruse

"Flytning af dør mv..
Vi følte os godt rådgivet af tømrer Niels-Jørn og er glade for resultatet. Vi kan klart anbefale Niels-Jørn og vil bruge ham til vores kommende renoveringsprojekter."

D. 29. marts 2019.

Christina & Jo Kjær

"Rigtig flot ny gavl! Efter anbefalinger fra lokalområdet og online valgte vi Niels-Jørn til opgaven med at renovere vores ret store gavl med ivarclick brædder og et flot nyt special-lavet gavlvindue. Det blev rigtig flot, og selvom opgaven tog noget længere end først antaget grundet en meget skæv bygning og et par ekstra ting der også skulle laves fik vi lavet en fornuftig aftale for begge parter og resultatet endte rigtig flot. God og venlig og til at snakke med om tingene."

D. 1. marts 2019.

Rasmus Harr

"Opgaver jvf. tilstandsrapport. Fik udbedret en tilstandsrapport ved hussalg hvor Tømrer Nielsen udbedrede opgaverne. De bedste anbefalinger herfra – Familien Sørensen"

D. 4. januar 2018.

Stig Sørensen

"4 store ovenlysvinduer: Vi har været meget tilfredse med Tømrer Nielsens arbejde igennem hele projektet. Vi fik en meget grundig fremlæggelse af projektet og det har levet fuldt op til det vi havde håbet. Han er yderst grundig i hans arbejde og der blir ikk lavet nogle tilfældigheder. Nærmere forbedringer hvis han støder på ting der ikk er i orden . Vores kriterier var at det skulle laves 100 % perfekt og så måtte det hellere tá lidt længere tid og det levede han fuldt op til.. Vi kan klart anbefale ham i sådanne projekter til andre.. Mvh Jette og Jens"

D. 15. september 2017.

Jette & Jess Gormsen

"Nye ovenlysvinduer: Vi har fået kyndig vejledning ud fra vores ideer om at få himlen ind i køkken/alrum. Vejledning gik på placering, lysindfald, størrelser etc.
Valget blev på 2 store Velux ovenlysvinduer, ekstra isoleret samt en meget speciel lysskakt, der buer ned i rummet og derved giver et fantastisk lysindfald, samt et meget flot indtryk. Tilbudsfasen gik fint, med et godt tilbud, til en fair pris der holdt projektet igennem. Arbejdet er udført grundigt, med en høj kvalitetssans for alle detaljer samt helheder."

D. 3. februar 2017.

Søren Lundberg