Døre og vinduer

Skal du have nye døre og vinduer i boligen? Tømrer Nielsen foretager udskiftningen af døre og vinduer, og giver dig professionel rådgivning og sparring i processen. De rigtige beslutninger kan både forøge din boligs værdi betragteligt, give besparelser på energikontoen og være dig en kilde til daglig glæde.

Udskiftning af døre og vinduer i boligen kan være en bekostelig affære, men har til gengæld en enorm effekt på boligens værdi. Nye døre og vinduer kan være afgørende for, om du kan sælge din bolig og til hvilken pris. De sætter nemlig niveauet for husets helhedsindtryk – både set indefra og udefra.

Udefra har vinduer og døre stor indflydelse på, om huset opfattes som smukt og godt vedligeholdt. Indefra er vinduer og døre afgørende for lysindfaldet, som kan få boligen til at fremstå og opleves større, lysere og venligere. Dagslyset har betydning for såvel din indretning som dit humør.

Velux Ovenlysvinduer

Tømrer Nielsen er dagslysrådgiver for Velux, og rådgiver dig i, hvordan du får det bedste lysindfald i boligen i forhold til solens placering på himlen i løbet af dagen, boligens beliggenhed, og rummenes funktion.
Tømrer Nielsen er desuden uddannet energivejleder,

og sørger for at tænke energioptimering ind i dit projekt. Energivenlige døre og vinduer gavner både klimaet og din privatøkonomi.

Kort sagt står Tømrer Nielsen for godt, solidt håndværk, og gennemtænkte løsninger, som skaber daglig glæde i mange år frem.