Kan du anbefale Tømrer Nielsen

Herunder kan du læse vores seneste anbefalinger.

Hvis du er en af vores tilfredse kunder, vil vi blive glade for din anbefaling.

På forhånd mange tak!

Rating: 5

18 Tanker om “Giv en anbefaling”

 • Tømrer Nielsen (Niels Jørgen) lavede et flot og professionelt arbejde i vores Hall/gang.
  Mange små-opgaver men absolut ikke nemme opgaver blev løst professionelt, omhyggeligt og seriøst.
  Gamle dørkarme blev forlænget, huller fyldt ud, fodlister fornyet og reperareret.
  Vi kan kun give firmaet vores allerbedste anbefalinger.

  Rating: 5
 • Flytning af dør mv..
  Vi følte os godt rådgivet af tømrer Niels-Jørn og er glade for resultatet. Vi kan klart
  anbefale Niels-Jørn og vil bruge ham til vores kommende renoveringsprojekter.

  Rating: 5
 • Rigtig flot ny gavl!
  Efter anbefalinger fra lokalområdet og online valgte vi Niels-Jørn til opgaven med at renovere vores ret store gavl med ivarclick brædder og et flot nyt special-lavet gavlvindue. Det blev rigtig flot, og selvom opgaven tog noget længere end først antaget grundet en meget skæv bygning og et par ekstra ting der også skulle laves fik vi lavet en fornuftig aftale for begge parter og resultatet endte rigtig flot. God og venlig og til at snakke med om tingene.

  Rating: 5
 • Opgaver jvf tilstandsrapport
  Fik udbedret en tilstandsrapport ved hussalg hvor Tømrer Nielsen udbedrede opgaverne.
  De bedste anbefalinger herfra
  – Familien Sørensen

  Rating: 5
 • Nye facader og vinduer
  Efter flere tilbud faldt valget på tømrer Niels-Jørn Nielsen (NJ) efter gode anbefalinger fra folk i vores nabolag. De viste sig at holde stik, og vi er umådeligt glade og tilfredse med resultatet.
  NJs helt store styrke er hans omhyggelighed. Han går aldrig på kompromis med med kvalitet, og når han siger, at han ikke forlader byggepladsen førend kunden har set og godkendt arbejdet, så holder han ord. Alt bliver omhyggeligt gået igennem. Det giver god gennemsigtighed i processen.
  Samtidig er NJ særdeles løsningsorienteret og kommer med flere gode forslag til løsninger af byggemæssige udfordringer. Hans næse for kvalitet i materialevalg er udtalt, hvorfor samarbejdet med Hvidbjerg Vinduer nok ikke er helt tilfældigt.
  Vi er helt og aldeles tilfredse og begejstrede for det udførte arbejde. Det er blevet langt flottere, end vi havde forestillet os.
  NJs omhyggelighed er nok også baggrunden for det eneste “minus” ved vores byggeri – tidsforbruget på byggeriet. Man kunne sikkert have fundet et helt sjak af svende, der kunne have skåret nogle uger af byggetiden. Omvendt, tjener det til NJs ære, at han afleverede et projekt helt uden efterfølgende reklamationer. Så betyder et par uger ekstra ingenting.
  Summasummarum, vi har kun de varmeste anbefalinger at give til Niels-Jørn. At NJ så også er elektriker og på sikker måde kunne ordne det halvfarlige “kaos”, der viste sig at gemme sig i vores vægge, lofter og ikke mindst relæ-skab, var kun en ekstra appelsin i turbanen. Tak for det!

  Rating: 5
 • 4 store ovenlysvinduer.
  Vi har været meget tilfredse med Tømrer Nielsens arbejde igennem hele projektet. Vi fik en meget grundig fremlæggelse af projektet og det har levet fuldt op til det vi havde håbet. Han er yderst grundig i hans arbejde og der blir ikk lavet nogle tilfældigheder. Nærmere forbedringer hvis han støder på ting der ikk er i orden . Vores kriterier var at det skulle laves 100 % perfekt og så måtte det hellere tá lidt længere tid og det levede han fuldt op til.. Vi kan klart anbefale ham i sådanne projekter til andre.. Mvh Jette og Jens

  Rating: 5
 • Vindue udskifted.
  Kommunikation med Tømrer Nielsen omkring opgaven var udmærket.
  Han fortalte om forløbet og hvornår arbejdet ville være afslutted.
  Alt gik lige efter bogen.
  Det færdige arbejde var også udmærket.

  Rating: 5
 • Nye ovenlysvinduer
  Vi har fået kyndig vejledning ud fra vores ideer om at få himlen ind i køkken/alrum. Vejledning gik på placering, lysindfald, størrelser etc.
  Valget blev på 2 store Velux ovenlysvinduer, ekstra isoleret samt en meget speciel lysskakt, der buer ned i rummet og derved giver et fantastisk lysindfald, samt et meget flot indtryk.
  Tilbudsfasen gik fint, med et godt tilbud, til en fair pris der holdt projektet igennem.
  Arbejdet er udført grundigt, med en høj kvalitetssans for alle detaljer samt helheder.

  Rating: 5
 • Malerarbejde på høj gavl
  Tømrer Nielsen udfører sit arbejde hurtigt og effektivt med et flot resultat! Value for money helt i top, virkelig anbefalelsesværdig og tillidsvækkende i alle faser af opgaven.
  Mark, Vejle

  Rating: 5
 • Nye vinduer, ny dør og ny bagfacade
  2 nye vinduer i plast + 1 ny dør i plast sat i på frontfacade. Ny plastfront sat på skraldespandsdør. Ny bagfacade monteret med vedligeholdelsesfrit materiale. Isolering + træ renoveret.

  Rating: 5
 • Nyt gulv i udestue
  Vi har haft fornøjelsen at benytte Tømrer Nielsen til at lægge et nyt gulv i en udestue. Resultatet er blevet rigtig godt, og der er ydet en rigtig god service, samt et højt kvalitetsniveau.

  Rating: 5
 • Ny Hoveddør
  Jeg har fået udført udskiftning af hoveddør med sideparti + ekstra vindue i vindfang.
  Jeg er meget glad for resultatet og prisen var rimelig.
  Svend Nørby, Parallelvej 15, 7100 Vejle

  Rating: 5
 • Nye vinduer
  Vi har fået skiftet vinduer i vores sommerhus, af Tømrer Nielsen og er meget tilfredse både med arbejdet, prisen og tidsrammen. Vi kan give vores varmeste anbefalinger.

  Rating: 5
 • Ny hoveddør.
  Den gamle dør blev afmonteret og kørt væk . Ny flot hoveddør isat med opmuring og efterfølgende fugning. Super flot arbejde. Omhyggelig og tillidsvækkende. Ham kan jeg helt sikkert anbefale. Helle Hedegaard Vejle

  Rating: 5
 • Udskiftning af vinduer og yderdøre
  Detaljeret og præcis beskrivelse af arbejdets omfang og økonomi. Det udførte håndværksmæssige resultat var i fuld overensstemmelse med det afgivne tilbud.

  Rating: 5
 • God og loyal tømrer
  Tømrer Niels-Jørn Nielsen gør et godt og omhyggeligt tømrerarbejde, vi har fået skiftet døre og vinduer.

  Rating: 5
 • Opsætning af gipsvæg og dør.
  Vi fik rigtig god rådgivning, tilbuddet kom hurtigt og prisen var helt ok!
  Arbejdet blev udført hurtigt med et fint resultat.
  Vi var positivt overraskede over, at der både under udførelsen af arbejdet samt efterfølgende var pænt og ryddeligt i vores lejlighed.
  En god oplevelse og et fint resultat!

  Rating: 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *